Реклама в нашите уеб сайтове

Аудитория

Аудитория на нашите сайтове


ВАЖНО!!!

БГ МЕДИЯ преустановява излъчването на банер-реклами на база импресии, с цел да се премахне рискът за клиентите в агро-рекламата. Всички банери се продават на месечна база ротация - 100% или 50% (за банери на заглавни страници).

В трите тематично насочени уеб сайта на БГ Медия се достигна точно профилирана аудитория от читатели.

AgroClub.bg - Професионален сайт за агробизнес новини и анализи. 

Аудиторията на този сайт са професионалистите в агробизнеса - собственици на агро фирми, земеделски производители, зърнопроизводители и животновъди от професионален мащаб. Тук читателите и зрителите са представители на средни и големи фирми в агро сектора. Освен производители, тук влизат и представители на хранително-вкусовата и преработвателна промишленост, както и агро търговци от всички под сектори на селското стопанство. Част от аудиторията влиза и в неформалния VIP АгроКлуб, който организира срещи и събития от затворен тип за представителите на агробизнес сектора.

Agrosalon.BG - Безплатни обяви за трактори и агротехника

Поради фактът, че това е първият в България модерен сайт за изцяло 100% безплатни публикации на обяви за частни лица и търговци на агротехника, аудиторията тук е прецизно профилирана. Това са земеделски производители и фермери, които продават или търсят (правят пред-покупни проучвания) за нова или употребявана земеделска техника. Освен това в сайта се публикуват редовно новини за трактори и селскостопанска техника, правят се видео ревюта на нови машини, публикуват се полезни съвети за избор и поддръжка на трактори и земеделска техника.

Selo.BG - Портал на българските села

Село.БГ е един от първите български сайтове, стартирал още през 2005-а година, с качествени публикации и авторско съдържание, поради което и до днес е един от най-популярните сайтове в България. Широката аудитория на сайта се дължи от специфичната тематика - възраждане на българските села, публикации на ТОП обекти и дестинации за селски туризъм , имоти в селата, фермерски пазар с агро обяви, информация за над 3000 села и още много информация. Затова освен хора живеещи пшостоянно или сезонно в селата, и земеделски производители, голяма част от аудиторията на сайта е градско население, което има запазена връзка със своето село, търси качествена и чиста храна и проверени и хубави места за селски туризъм.